Kunder tycker till

Öppet enligt överenskommelse - även kvällar och helger!

Patric@Dolor.se

Källaringången

Humlegatan 3

Luthagen i Uppsala

Diagnostik - Rehabilitering - Dry needling - Medicinsk laser - Behandlande massage - Personlig träning

Tidigare kunder tycker till!

Har du också varit hos mig, är nöjd och glad och vill skriva en rad?

Skicka det som meddelande under kontakt, så blir jag det samma! =)

Mikael Wallin

I början av 2017 fann jag mig i en tuff situation, jag hade fått diagnosen utmattningsdepression. Min kropp värkte, mitt huvud fungerade inte alls som förut, min träning fungerade inte alls och min vikt gick rakt uppåt. Jag fick bra hjälp i form av psykolog, beteendevetare och läkare. Alla bra på sitt sätt och enade om att en mycket viktig del i tillfrisknandet var just träningen, men alla pratade om det och ingen kom med några konkreta förslag. Det kändes som en stor sten på mina axlar; jag har tränat hela livet men nu verkade det helt stopp.

Via massage kom jag i kontakt med Patric på Dolor. Då Patric är mycket kunnig och omtänksam kände jag mig bekväm att pratade om min diagnos och situation. Patric föreslog då en helhetslösning i form av personlig träning, massage och kostrådgivning. Det var detta som saknades, nu några månader senare är jag tillbaka på jobbet, full av energi, kilona och centimetrarna minskar stadigt.

Patrics förslag och vårt samarbete hjälpte inte bara min rehabilitering, det gav mig som person livsviktiga verktyg för framtiden.


Ulrika Detrumf

Under flera år har jag tagit hjälp av olika PT, massörer, sjukgymnaster och naprapater men inte riktigt löst problemen med längre tids "småont i ryggen" och rehabilitering efter en större (buk-) operation med oförmåga att använda magen. Under några effektiva söndagar har Patric lärt mig att andas och lyfta på rätt sätt – så nu känns det som jag är på rätt väg...!


Ann-Charlotte Hellström

Riktigt härlig kille som får en att känna sig trygg. Mosar igenom precis så att det känns att det tar och händer nått. Sen bra hemövningar för att stärka i grunden. Tar sig verkligen tid att förklara och hjälpa. Rekommenderas starkt!


Robert Malmgren

Patric är någon som lyssnar till vad för slags problem man kommer med och sen verkligen försöker komma på hur man bäst ska komma till rätta med det. Jättebra massage men det är inte bara det utan allt annat också. Råden och övningarna så att man inte hamnar i samma problem igen. Jag kan känna att vi har ett gemensamt mål i att jag ska bli bättre.


Mia

Patric är en riktigt duktig terapeut som är både lyhörd och lösningsinriktad.

Hans genuina intresse för kundens välbefinnande smittar av sig, så att man själv blir uppmuntrad att ta hand om sig och må bra! Genom hans behandlingar och helhetstänk har jag hittat fram till smärtfrihet, långsiktigt fungerande motionsvanor och en mycket gladare kropp.

Så om du känner att din kropp och ditt mående behöver en förändring, men inte riktigt vet hur förändringen kan se ut (och kanske ärligt talat inte är jättemotiverad att jobba för den) – gå till Patric! Han fixar både planen och peppen.


Ellinor Gyldberg

Då jag i flera års tid har haft problem med muskelspänningar i flera olika delar av kroppen (ont i nacke, axlar, rygg, käkarna, samt problem med s.k. ”falsk ischias”) har jag besökt de flesta massörer, naprapater och kiropraktorer Uppsala har att erbjuda. För det mesta har jag mått bättre efter varje behandling, men problemen har alltid kommit tillbaka. Efter mitt första besök hos Patric mådde jag bättre än jag brukade göra ens efter en behandling, och det höll i sig längre än vanligt. Efter att ha blivit masserad, laserbehandlad och tränad av Patric ett tag så kan jag nu säga att jag har blivit av med vissa problem – de kommer inte ens tillbaka när jag gör saker som tidigare garanterat skulle ha provocerat fram dem! Andra saker är betydligt bättre, och ger bara milda symptom ibland istället för att hindra mig från att göra det jag vill.

Jag tror att Patrics mångsidiga kompetens var nyckeln till min förbättring, och han är dessutom sympatisk och inkännande på ett sätt som jag ser som viktigt hos en kroppsterapeut. Rekommenderas varmt!


Thierry Gueorgiou ("The king of middle distance")

Orienterare med mer än 20 internationella guld.

Numera assisterande förbundskapten för svenska landslaget.

Efter VM i estland 2017, som han bestämt skulle bli sitt sista, där guldmedalj blev resultatet på medeldistans:

Isa Modigliani

Till Patric vill jag alltid komma tillbaka. Man får den perfekta "ontsköna" massagen - precis som det ska vara. Han är så lättsam och trevlig att man känner sig väldigt bekväm. Har även tränat en gång med honom vilket var kul och han är jätteduktig! Rekommenderar verkligen!

 

Anita Keshishi

Mycket kompetent massageterapeut som trollar bort all värk och spänning på en halvtimme. En behandling hos dig är värd guld. Du är bäst och jag har rekommenderat dig till alla jag känner.

 

Oscar "Massage-Oscar" Danckwardt-Lillieström

Patric är en grymt duktig terapeut som märkbart brinner för att hjälpa sin kunder lösa besvär i rörelseapparaten. Han har med stor framgång hjälpt mig med smärtor i både knän, ländrygg, skuldror, axlar och nacke!

 

Joacim Johansson

En massör som också tar fram träning för din kropp så att dina problem ska kunna lösas.Går verkligen till botten med dina problem och gör allt för att du ska bli bättre.Rekommenderas varmt av mig.

 

Elin Hellerstedt

Mycket bra massör som jag varmt kan rekommendera!

 

Evy Lidén

Utmärkt behandling, känner mig mör men mjuk i hela kroppen. Och en väldigt trevlig massör!

 

Nina

Eftersom jag har problem o inte bara vill spamysa - en sympatisk och skicklig terapeut. Kunnig i kroppens anatomi och fysiologi men är också nytänkande. Mina varmaste rekommendationer.

 

Anders Barkfeldt

Mycket bra massage, rekommenderas!

 

Kim

Flexibel och fantastisk, alltid med stort hjärta och bra helhetssyn på liv och kropp. Ett sant nöje! (Mår dessutom 400% bättre bara efter dagens besök!)

 

Anna Lundberg

Tack för ditt stora engagemang och för ännu ett toppenbesök! Är alldeles öm i skuldran, precis som jag önskade. Om man har bekymmer från rörelseapparaten kan jag varmt rekommendera att boka en tid hos Patric.

 

Alma Ribic

Patric är väldigt professionell, ger ett extremt bra bemötande och riktigt duktig. Finns ingen bättre massör. Rekommenderas varmt. Mår alltid 1000% bättre efter behandling hos Patric.

 

Anette Svinghammar

Att komma till Patric på Dolor är att mötas av värme och godhet. Helt klart veckans höjdpunkt!! Han inger trygghet och förtroende och även smärtsamma behandlingar känns bra.

 

Ylva Berglund

Patric är en engagerad och duktig massör som behandlar problemet och inte bara dina symptom. Han kompletterar ofta med övningar som "hemläxa" för att hjälpa en att hjälpa sig själv, vilket jag tycker är toppen!

 

Sten Johanson

Väldigt engagerad och duktig massör som förutom att bara massera till det onda för stunden även ger tips på enkla och effektiva muskelövningar för att hålla smärtan borta

 

Malin M

Patric är en toppenbra massör och pt och han gör underverk! Alla borde ha en Patric! Har man ont så letar han upp problemet och rättar till det och han är en bra lyssnare.

 

Mari Trädgårdh

Jag kan varmt rekommendera Patric både som PT och terapeut. Han är väldigt kunnig och har en bred kompetens, d v s en perfekt kombination om man vill bli både smidig och stark. Att han dessutom är väldigt trevlig och omtänksam gör att man gärna vill komma tillbaka.

 

Helena Jansson

Plötsligt händer det, att man hittar en jätteduktig massör/pt. Kan verkligen rekommendera denna Patric Jansson på Dolor. Han är en fena på att leta upp onda punkter och behandla dem. Tacksamt att han också anpassar massagen efter hur man vill - tufft eller varsamt. Han är jättestark och orkar verkligen massera på djupet i musklerna om det behövs, men även försiktigt om det är det man behöver för stunden.  Tipsar om träning och övningar man kan göra på egen hand för att lindra och bygga upp. Topp!

 

Erika Hellberg

Patric är mycket kunnig och kombinerar effektiv massage med hemläxor för att verkligen åtgärda problemet och inte bara symptomen. Han är verkligen engagerad och vill verkligen åstadkomma förbättring för sin kund!

 

Svante

Mycket trevlig kille som verkligen engagerar sig i de problem man har. Kommer med träningstips och råd, ger verkligen valuta för pengarna. Ställer upp på kvällar och helger om det behövs. Anpassar massage/behandling utifrån känslighet och han har nypor som verkligen kan knåda ordentligt på djupet om det behövs. Har varit återkommande kund hos honom ett flertal år nu. Dessutom gillar han hårdrock.

 

Petter Wiktander

Patric är en duktig naprapat som jag kan rekommendera.

(Patrics anmärkning: att jag sen faktiskt inte är naprapat gör ingenting, man borde väl definitivt kunna ta det som en komplimang ändå?)

Copyright © 2017 All Rights Reserved - Dolor - Uppsala