Omdömen

Öppet kvällar och helger!

Diagnostik - Rehabilitering - Medicinsk laser - Behandlande massage - Personlig träning

0735-166422

Patric@Dolor.se

Samariterhemmet

Dragarbrunnsgatan 70

753 20 Uppsala

Entré A, 1 trappa upp

 

Tidigare kunder tycker till!

Isa Modigliani

Till Patric vill jag alltid komma tillbaka. Man får den perfekta "ontsköna" massagen - precis som det ska vara. Han är så lättsam och trevlig att man känner sig väldigt bekväm. Har även tränat en gång med honom vilket var kul och han är jätteduktig! Rekommenderar verkligen!

 

Anita Keshishi

Mycket kompetent massageterapeut som trollar bort all värk och spänning på en halvtimme. En behandling hos dig är värd guld. Du är bäst och jag har rekommenderat dig till alla jag känner.

 

Oscar "Massage-Oscar" Danckwardt-Lillieström

Patric är en grymt duktig terapeut som märkbart brinner för att hjälpa sin kunder lösa besvär i rörelseapparaten. Han har med stor framgång hjälpt mig med smärtor i både knän, ländrygg, skuldror, axlar och nacke!

 

Joacim Johansson

En massör som också tar fram träning för din kropp så att dina problem ska kunna lösas.Går verkligen till botten med dina problem och gör allt för att du ska bli bättre.Rekommenderas varmt av mig.

 

Elin Hellerstedt

Mycket bra massör som jag varmt kan rekommendera!

 

Evy Lidén

Utmärkt behandling, känner mig mör men mjuk i hela kroppen. Och en väldigt trevlig massör!

 

Nina

Eftersom jag har problem o inte bara vill spamysa - en sympatisk och skicklig terapeut. Kunnig i kroppens anatomi och fysiologi men är också nytänkande. Mina varmaste rekommendationer.

 

Anders Barkfeldt

Mycket bra massage, rekommenderas!

 

Kim

Flexibel och fantastisk, alltid med stort hjärta och bra helhetssyn på liv och kropp. Ett sant nöje! (Mår dessutom 400% bättre bara efter dagens besök!)

 

Anna Lundberg

Tack för ditt stora engagemang och för ännu ett toppenbesök! Är alldeles öm i skuldran, precis som jag önskade. Om man har bekymmer från rörelseapparaten kan jag varmt rekommendera att boka en tid hos Patric.

 

Alma Ribic

Patric är väldigt professionell, ger ett extremt bra bemötande och riktigt duktig. Finns ingen bättre massör. Rekommenderas varmt. Mår alltid 1000% bättre efter behandling hos Patric.

Mikael Wallin

I början av 2017 fann jag mig i en tuff situation, jag hade fått diagnosen utmattningsdepression. Min kropp värkte, mitt huvud fungerade inte alls som förut, min träning fungerade inte alls och min vikt gick rakt uppåt. Jag fick bra hjälp i form av psykolog, beteendevetare och läkare. Alla bra på sitt sätt och enade om att en mycket viktig del i tillfrisknandet var just träningen, men alla pratade om det och ingen kom med några konkreta förslag. Det kändes som en stor sten på mina axlar; jag har tränat hela livet men nu verkade det helt stopp.

Via massage kom jag i kontakt med Patric på Dolor. Då Patric är mycket kunnig och omtänksam kände jag mig bekväm att pratade om min diagnos och situation. Patric föreslog då en helhetslösning i form av personlig träning, massage och kostrådgivning. Det var detta som saknades, nu några månader senare är jag tillbaka på jobbet, full av energi, kilona och centimetrarna minskar stadigt.

Patrics förslag och vårt samarbete hjälpte inte bara min rehabilitering, det gav mig som person livsviktiga verktyg för framtiden.

 

Ulrika Detrumf

Under flera år har jag tagit hjälp av olika PT, massörer, sjukgymnaster och naprapater men inte riktigt löst problemen med längre tids "småont i ryggen" och rehabilitering efter en större (buk-) operation med oförmåga att använda magen. Under några effektiva söndagar har Patric lärt mig att andas och lyfta på rätt sätt – så nu känns det som jag är på rätt väg...!

 

Ann-Charlotte Hellström

Riktigt härlig kille som får en att känna sig trygg. Mosar igenom precis så att det känns att det tar och händer nått. Sen bra hemövningar för att stärka i grunden. Tar sig verkligen tid att förklara och hjälpa. Rekommenderas starkt!

 

Robert Malmgren

Patric är någon som lyssnar till vad för slags problem man kommer med och sen verkligen försöker komma på hur man bäst ska komma till rätta med det. Jättebra massage men det är inte bara det utan allt annat också. Råden och övningarna så att man inte hamnar i samma problem igen. Jag kan känna att vi har ett gemensamt mål i att jag ska bli bättre.

 

Mia

Patric är en riktigt duktig terapeut som är både lyhörd och lösningsinriktad.

Hans genuina intresse för kundens välbefinnande smittar av sig, så att man själv blir uppmuntrad att ta hand om sig och må bra! Genom hans behandlingar och helhetstänk har jag hittat fram till smärtfrihet, långsiktigt fungerande motionsvanor och en mycket gladare kropp.

Så om du känner att din kropp och ditt mående behöver en förändring, men inte riktigt vet hur förändringen kan se ut (och kanske ärligt talat inte är jättemotiverad att jobba för den) – gå till Patric! Han fixar både planen och peppen.

 

 

 

Copyright © 2017 All Rights Reserved - Dolor - Uppsala